Seleccionar página

INTEGRACIONS TECNOLOGIQUES 2016

Integracions Tecnològiques 2016 S.L (IntTec) som l’empresa gironina especialitzada en el progrés industrial. Ens dediquem a oferir-vos solucions informàtiques i d’automatització d’última generació per adaptar la vostra producció al ràpid canvi de la indústria 4.0 i assegurar-vos el progrés a una producció més eficient i avantatjosa.

Amb nosaltres estareu en mans d’especialistes amb experiència amb automatització, informàtica industrial, IOT, M.E.S, robòtica industrial, digitalització, programació industrial... i analitzaran la vostra situació per trobar les solucions més rendibles per al vostre negoci.

Tenim un alt interès en tot el referent a la indústria 4.0 i mantenim el nostre coneixement al dia per seguir ampliant els límits i obrint-vos les portes a noves possibilitats.

Sempre hem apostat per fabricants de primeres marques. El suport que tenim dels nostres partners, col·laboradors i proveïdors fan que tinguem solucions per qualsevol demanda dels nostres clients aportant valor i innovació.

L’àmbit d’actuació d’Integracions Tecnològiques 2016 SL es diversifica en molts sectors: l’alimentació humana i animal, construcció de maquinària, energia i noves tecnologies, metal·lúrgia i tèxtil, suro, embalatge, farmacèutic…

Certificación:

Sede central

C/ Poca Farina, 2
17130 L'Escala (Girona)

Telf: +34 608 995 686
www.inttec.cat